Preskočiť na obsah

Posledný rozhovor so Stanislavom Trnovcom

Dňa 8. februára 2021 odišiel do domu Pánovho Ing. Stanislav Trnovec, CSc. SE, ktorého blogy sa nachádzajú aj na blogu denníka Postoj. Stanislav Trnovec bol obetavým a angažovaným kresťanom, osobitne sa venoval rodinnej politike a obhajoval záujmy mnohodetných rodín. 

Pôsobil ako predseda Klubu mnohodetných rodín. V roku 2019 mu Slovenský katolícky akademický spolok ISTROPOLITAN za jeho zásluhy na poli občianskej angažovanosti v katolíckom duchu udelil čestné členstvo. V rámci svojho angažovania pôsobil aj na medzinárodnej scéne – spolupracoval s FAFCE (Federation of Catholic Family Associations in Europe – Federácia katolíckych rodinných združení v Európe), COFACE (Confederation of Family Organisations in the European Union – Konfederácia rodinných organizácií v EU), European Sunday Alliance (Európska aliancia za nedeľu). 

V decembri 2020 poskytol projektu Deep talky svoj posledný a veľmi inšpiratívny rozhovor, v ktorom prezentuje svoje názory na spoločenské otázky ako sú stav rodinnej politiky na Slovensku, postavenie mnohodetných rodín v spoločnosti, extrémna chudoba, vzťahové násilie, ale aj situácia Cirkvi na Západe. 

(Visited 1 times, 2 visits today)